Te koop Woning Costa Calida Puertomar - La Manga


Klik op een foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Advertentie uitprinten (Advertentie uitprinten)
Referentie nummer: #Costa Calida Puertomar - La Manga
Te koop/te huur: Te koop
Kenmerken: appartement
Titel: Costa Calida Puertomar - La Manga
Jaar: 0
Adres:
Plaats: La Manga
Subregio:
Regio: Reg. Murcia
Land: Spanje
Postcode:
Slaapkamers:
Badkamers:
Garage:
Grond oppervlakte:
Prijs: vanaf € 130100 kosten koper
Contact Informatie
Naam: nicole
E-mail: Contacteer verkoper
Url:
Verkoper: Meer inlichtingen
Telefoon:
Land: spanje
Provincie:
Plaats:
Klik hier om het complete aanbod te bekijken van deze adverteerder

Verstuur naar vriend Bereken uw afbetalingsbedrag
Print dit Routeplanner
Opties:
Beschrijving:
Puertomar - Fase 3

De urbanisatie PuertoMar is gelegen in La Manga del Mar Menor, in het hart van twee zeeën: de Middellandse en de Menor. Het bestaat uit 5 blokken van 47 woningen elk, met open parkeerplaatsen bovengronds en souterrain bestemd voor open en gesloten parkeerplaatsen, met en zonder berghokken. Het beschikt eveneens over: portiersloge, clubhuis en gymnastiekzaal, naast een groene zone met zwembad en jacuzzi’s, evenals een tuinpromenade van 11.000 m², met speeltuinen, petanquebanen en een veld voor zaalvoetbal. Haar exacte ligging is het perceel G-11-B tussen de Gran Vía van La Manga en het Canal del Estacio, op het gemeentelijk grondgebied van San Javier. Het is de voortzetting van de fases 1 en 2 van de urbanisatie met dezelfde naam.

Het geheel is samengesteld uit 5 blokken van tien verdiepingen die geordend zijn rondom de gemeenschappelijke ruimten. De oriëntatie werd zodanig gerealiseerd dat allen zowel uitzicht hebben op de Middellandse Zee als op de Mar Menor. De vorm en binnenindeling van de blokken zorgen ervoor dat de woningen beschikken over het maximum aantal uitzichten en mogelijke oriëntaties.

In Puertomar worden woningen met 1, 2 en 3 slaapkamers voorzien, en penthouses met 3 slaapkamers en solarium, op de negende verdieping. Het betreft woningen met veel licht, met verschillende oriëntaties en uitstekend uitzicht op zee.

De compleet gemeubileerde* appartementen met 1 slaapkamer met een woonoppervlakte vanaf 55 m2 beschikken over een ruime woon-eetkamer en aansluitend balkon, waar u overdag van de zon kunt genieten en ’s avonds van een verkoelend briesje, keuken met toog en tevens toegang naar het balkon, 1 slaapkamer met ingebouwde kast en 1 badkamer met bad en toilet.

* Uw woning wordt volledig gemeubileerd en ingericht opgeleverd (De gehele meubilering is in de koopprijs inbegrepen).


 

« Previous « Terug Next »