Faq


1) Wat kost adverteren op immo-world? 2) Mag ik als makelaar ook adverteren? 3) Hoeveel advertenties mag ik zetten op immo-world? 4) Hoe kan ik foto's plaatsen? 5) Hoe kan ik naar mijn website linken?  Vraag: 1) Wat kost adverteren op immo-world?
 Antwoord:

1. Een partikulier betaalt per advertentie voor 6 maanden Ä 25 incl. BTW

2. Makelaars en verhuurders van vakantiewoningen betalen Ä 40 exclusief BTW voor 3 maanden en kunnen daarvoor 20 advertenties vrij beheren, aanpassen, verwijderen, toevoegen.TopTop

 Vraag: 2) Mag ik als makelaar ook adverteren?
 Antwoord:

Immo-world is zowel bedoeld voor makelaars als voor partikulieren.TopTop

 Vraag: 3) Hoeveel advertenties mag ik zetten op immo-world?
 Antwoord:

Een partikulier mag ťťn advertentie plaatsen op immo-world tenzij hij toestemming vraagt om een extra advertentie te plaatsen.

Een makelaar mag in principe 20 advertenties plaatsen. Zolang echter de lanceeraktie van kracht is mag dat aantal mits toestemming van immo-world overschreden worden. Gewoon even een berichtje sturen in dat geval.TopTop

 Vraag: 4) Hoe kan ik foto's plaatsen?
 Antwoord:

In het administratiepaneel heeft u bij elke advertenties telkens de vermelding foto's uploaden in het rood. Klik dat aan om foto's te plaatsen. Dan krijg je een pagina waar je boven toevoegen kan kiezen. Dan is het mogelijk om via bladeren uw foto's van uw harde schijf aan te duiden. Onderaan klik je dan nog eens op toevoegen om de foto's werkelijk toe te voegen. Zodra je 5 foto's hebt opgeladen, laat de site je de laatst opgelade foto zien. Als je er minder wil opladen dan 5 kan dat ook. Nadien moet je gewoon naar het item Bekijk/Wijzig/Verwijder om al je opgelade foto's te zien. Als je terug gaat links naar je advertentiebeheer dan kan je bijkomende advertenties toevoegen of uitloggen.

Wil het niet lukken met het opladen van uw foto's? Misschien komen uw foto's rechtstreeks uit uw digitaal toestel en zijn deze te groot om rechtstreeks up te loaden. In dat geval kan er een time out optreden en mislukt het. U kan dan:

1. Uw foto's ťťn voor ťťn uploaden zodat het volume dat moet upgeload worden in ťťn keer minder groot is en er geen time out meer optreed.

2. Of u kan eerst uw foto's van formaat verkleinen met een fotoprogramma zoals photoshop of een ander programma dat bij uw digitaal fototoestel is meegeleverd. Nadien zal het wel lukken omdat het volume dat moet upgeload worden kleiner is en er geen time out zal gegeven worden.

Als het dan nog niet lukt, stuur ons dan even een mailtje.TopTop

 Vraag: 5) Hoe kan ik naar mijn website linken?
 Antwoord: U kan in het administratiepaneel bij Wijzig profiel uw website toevoegen bij het veld URL  Dit wordt dan getoond in elke advertentie bij de detailbeschrijving in het blokje van de gegevens van de adverteerder.

TopTop