Te koop Vakantiewoning Mooie vakantiewoning


Klik op een foto
 
 
 
 
Advertentie uitprinten (Advertentie uitprinten)
Referentie nummer: #
Te koop/te huur: Te koop
Kenmerken: vrijstaande woning
Titel: Mooie vakantiewoning
Jaar: 0
Adres:
Plaats:
Subregio: Creuse
Regio: Limousin
Land: Frankrijk
Postcode:
Slaapkamers:
Badkamers: 2
Garage:
Grond oppervlakte: 9700m²
Prijs: foto's op aanvraag
Contact Informatie
Naam: Marco
E-mail: Contacteer verkoper
Url:
Verkoper: Meer inlichtingen
Telefoon: 0032479601926
Land: België
Provincie: Antwerpen
Plaats: Balen
Klik hier om het complete aanbod te bekijken van deze adverteerder

Verstuur naar vriend Bereken uw afbetalingsbedrag
Print dit Routeplanner
Opties:
Beschrijving:
Deze eigendom is omgeven door een pittoresk landschap en ligt in een kleine rustige gemeente, slechts 2 km van het dorp Fontanières en 10 km van Evaux-les-Bains. Aan de achterzijde van het huis is een grote omheinde tuin van ruim 9.500m², mooi gelegen.
Het hoofdgebouw is voorzien van dubbele beglazing overal, het dak is geïsoleerd en de elektrische installatie is vernieuwd. Het is gedeeltelijk gerenoveerd, maar sommige kamers moeten worden afgewerkt. Er is een apart huis, net naast het hoofdgebouw, dat toe is aan een totale renovatie, maar het zou een gezellige gîte kunnen worden.
Entree is in een centrale hal met trap. Aan de linkerkant van de hal is er een grote keuken - eetkamer van 32m² met open haard en houtkachel en een grote ingebouwde kast, deze ruimte moet worden afgewerkt. Aan de rechterkant is er een slaapkamer van 16m², deze kamer is afgewerkt en heeft een balkenplafond, houten vloer en een open haard.
Trap naar de eerste verdieping, hier vinden we een prachtige woonkamer van 40m², een zeer lichte en uitnodigende kamer, houten vloeren en 2 open haarden een met een houtkachel. Een tweede slaapkamer van 16m² met laminaatvloer en een open haard. Een mooie en grote badkamer van 16m² met douche, vrijstaand bad, toilet en wastafel.
De tweede trap brengt u naar de zolder, die momenteel wordt omgebouwd tot een grote slaapkamer van 50m² met douche, toilet en wastafel en een aparte kleedkamer van 7m². In de tipgevel is er een groot raam om te genieten van het uitzicht en 3 nieuwe velux ramen in het dak, het dak is ook geïsoleerd.
Er is een kelder van 17m² waar de boiler staat en de zekeringkast voor de elektra.
Het tweede moet volledig gerenoveerd worden en bestaat uit 2 kamers van 26m² elk, de tweede met 2 open haarden, boven deze kamers is een zolder. Hieronder zijn er nog 2 ruimtes van 26m² elk, de eerste heeft een originele broodoven.
De tuin is vooral aan de achterzijde van het pand. Er is een groot terras gebouwd aan de achterzijde op hetzelfde niveau als de tweede slaapkamer, het venster veranderen in een deur hier, zou directe toegang tot dit terras geven.
Er is een septic installatie, die moeten worden gecontroleerd maar de laatste controle was aan de normen. Omdat het terrein wat hoger ligt, gaat de afvoer van de keuken niet in de septic tank dus daar zal iets aan gedaan moeten worden. Mooi geheel.
« Previous « Terug Next »