Te koop Vakantiewoning Luxe Chalet Goedereede, Roodborst 90


Klik op een foto
 
goede ree chalet 90
 
goede ree 90
 
kop van goeree
 
Advertentie uitprinten (Advertentie uitprinten)
Referentie nummer: #Goede Ree 90
Te koop/te huur: Te koop
Kenmerken: vrijstaande woning
Titel: Luxe Chalet Goedereede, Roodborst 90
Jaar: 2005
Adres: De Goede Ree, Roodborst 90
Plaats: Goedereede
Subregio: Goeree-Overflakkee
Regio: Zuid-Holland
Land: Nederland
Postcode: 3252aj
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Garage:
Grond oppervlakte: 270
Prijs: 119,000Euro
Contact Informatie
Naam: De Reus Vastgoed
E-mail: Contacteer verkoper
Url:
Verkoper: Meer inlichtingen
Telefoon: +31187688500
Land: Nederland
Provincie: Zuid Holland
Plaats: Ouddorp
Klik hier om het complete aanbod te bekijken van deze adverteerder

Verstuur naar vriend Bereken uw afbetalingsbedrag
Print dit Routeplanner
Opties:
Beschrijving:

Op het mooi verzorgde park De Goede Ree vindt u dit met zorg ingerichte en perfect onderhouden op maat gebouwde ruime chalet van 55 m2. Het chalet beschikt over vele extra`s, w.o. een grote kunststof tuinschuur (Canexel) en parkeerruimte op eigen terrein en is gebouwd in 2005 door de Fa. Flevohome. De vrij gelegen en zongerichte onderhoudsarme tuin is v.v. sierbestrating bestrating en vaste beplanting, het geheel is gelegen op 270 m² eigen grond.


Indeling:

overdekte entree, hal met garderobe, badkamer met ruime douchecabine, wastafelmeubel met veel kastruimte en toilet, grote slaapkamer met 2 persoonsbed, nachtkastjes en ingebouwde grote schuifkastenwand, 2e slaapkamer met 2 x 1-persoons (onderschuif) bedden en veel kastruimte, moderne keuken met gasfornuis, grote koel/vriescombinatie, afzuigkap en Vaillant geiser, grote volledig ingerichtte woonkamer met
aan voorzijde een screenzonwering en openslaande deuren (met zonnescherm) naar de tuin

Diversen:
Het gehele chalet is voorzien van uitstekende isolatie, kunststof kozijnen, dubbel glas, horren en Polytuil dakpannen. De buitenzijde van het chalet en de tuinschuur zijn v.v. inbouwspots. Verwarming d.m.v. gaskachel in de woonkamer en elec. radiator in badkamer. Vaste gas/water en electra aansluiting met eigen meter. Het chalet wordt grotendeels gemeubileerd aangeboden (e.e.a. in overleg). Ruim tuinhuis met vliering, incl. wasmachine en wasdroger, dubbel glas en Polytuil pannen dak. Tuinmeubelen, verlichting en grote partytent. De afmetingen van dit ruime chalet zijn 12 x 4,60 mtr. Door de diverse warmte-isolerende maatregelen is dit chalet ook uitstekend in de winterperiode te gebruiken! Het park is het gehele jaar geopend.

Beslist uw bezichtiging waard
« Previous « Terug Next »