Te koop Woning Prachtig landgoed met moderne woning en vrijstaande Bed and Breakfast


Klik op een foto
 
 
 
 
Advertentie uitprinten (Advertentie uitprinten)
Referentie nummer: #
Te koop/te huur: Te koop
Kenmerken: vrijstaande woning
Titel: Prachtig landgoed met moderne woning en vrijstaande Bed and Breakfast
Jaar: 2008
Adres: Liszt Ferenc utca2
Plaats: Tiszaszentimre
Subregio: Oost Hongarije
Regio: Jász-Nagykun-Szolnok
Land: Hongarije
Postcode: 5322
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Garage: ja
Grond oppervlakte: 1507m2
Prijs: 154,000Euro
Contact Informatie
Naam: Franz Strigencz
E-mail: Contacteer verkoper
Url: http://wwwhungarianrhapsody.be
Verkoper: Meer inlichtingen
Telefoon: +3659356446
Land: Hongarije
Provincie: Jász Nagykun Solnok
Plaats: Tiszaszentimre
Klik hier om het complete aanbod te bekijken van deze adverteerder

Verstuur naar vriend Bereken uw afbetalingsbedrag
Print dit Routeplanner
Opties:
Beschrijving:

Aan de Ferenc Liszt staat dit prachtig project met een wijds uitzicht, bestaande uit een ruim woonhuis met mooi interieur en afgewerkt met hoogwaardige materialen, een vrijstaand gastenverblijf in gebruik als kleinschalig en succesvol B&B.


Het woonhuis heeft een grote living (50m2) met moderne houtkachel, een eetkamer en een semi open keuken voorzien van alle moderne comfort zoals afwasmachine, stoom- en heteluchtoven, grote keramische kookplaat, grote koelkast met vriezer opgenomen in een mooi design. De achtergevel van de living is bijna in zijn geheel voorzien van grote glazen deuren die toegang geven tot een ruim terras. Het huis heeft centrale verwarming op een 24 kw kombi ketel, electra en waterleiding is allemaal in 2008 nieuw aangelegd. Alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. De badkamer bestaat uit een ligbad, een ingebouwde wastafel en hangtoilet. Het huis heeft prachtige tegelvloeren en een houten vloer in de grote slaapkamer.



  • Indeling woonhuis: 

  • Inkomsthal

  • 2 slaapkamers

  • Bakamer met ligbad

  • Living met hoog rendement houtkachel

  • Open keuken met ingebouwde keukenblok

  • Overdekt terras (25m2), mooi betegeld en voorzien van vliegen/muggen gordijnen

Het gastenverblijf is verdeeld in 2 ruime woongedeelten (30m2) beide met eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet in een modern design. De kamers hebben een keukenblok met koelkastje, koffiezetapperaat etc. Beide kamers hebben een inloopkast, zowel een kant voor de dames als voor de heren. Tussen de 2 gastenverblijven in is een berging gemaakt met een aansluiting voor wasmachine en droger, en ruimte voor beddengoed, event. tuimeubels etc. Dan is er nog een extra toilet gemaakt op het terras. De inboedel van het gastenverblijf is in begrepen.


Momenteel is de B&B zeer succesvol en is het misschien een goed idee om eens van deze prachtige gelegenheid gebruik te maken en de sfeer te proeven van dit rustige en sfeervolle project. meer te zien op            www.hungarianrhapsody.be


Het bijgebouw bestaat uit een berging voor tuingereedschap tuinstoelen etc. waar ook de pomp van de geboorde bron staat, dus eigen water van de bron is aanwezig om de tuin te sproeien. Naast de berging is nog een extra ruimte voor opslag en een hondenkennel. Achter de kennel is nog een houthok gebouwd. Deze gehele berging is event. ook te gebruiken tot uitbreiding van de B&B.


De tuin is ruim 1507 m2 n bijna in zijn geheel voorzien van gras. De straatkant is afesloten door middel van een mooie houten afsluiting. Het hele terrein is voorzien van een sterke afrastering. Aan de voorkant zijn 2 schuifpoorten, één voor de gasten met een parkeerplaats voor 2 auto's en één privé schuifhek met een carport. In de tuin staat een grote moerbeiboom en verschillende andere fruitbomen. De eigenaren hebben als hobby een huiskamerrestaurant en daarom in de tuin ook nog een kruidentuin. Er mag nog steeds uitgebreid worden op dit terrein, dus event. bijbouwen is mogelijk. De bebouwde oppervlakte mag nog met 12% vergroot worden (+182m2).


Het Liszt Ferenc project ligt aan de rand van een mooi rustig Tisza dorp, dus vanuit de tuin kunt u gelijk de natuur in lopen. Het dorp is een eigen gemeente en heeft 2 supermarkten, een warenhuis, postkantoor, eigen dokter en tandarts, pin automaat / bankomat, lagere school en diverse andere winkeltjes. Een prachtig en zeer goed onderhouden project, klaar om in te stappen en zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.


Ook de omgeving is de moeite waard om te bezoeken :



  • Je kan genieten van het wondermooie Tiszameer door een boottocht te maken of te gaan vissen

  • Je kan je laten verleiden op de Hortobágy Poesta, met zijn 81000 ha de grootste graspoesta van Europa met unieke fauna en flora.

  • Je kan het wondermooie stadje Eger ontdekken met zijn lekkere wijnen. Eger is een van de aanlokkelijkste steden van Hongarije met een historische stadskern.

  • Je kan je sportief uitleven in het Bükk-gebergte met zijn talrijke uitgestippelde wandelroutes.

  • Je kan je natuurlijk ook heerlijk laten verwennen in de talrijke thermaalbaden die er in deze streek te vinden zijn

 


 


   


 


      


     


 


 


 


 


 


 


 


 

« Previous « Terug Next »