Te koop Woning Luxe vier slaapkamer villa met verwarmd zwembad gelegen in Albufeira.


Klik op een foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Advertentie uitprinten (Advertentie uitprinten)
Referentie nummer: #Part.Kw.Ca
Te koop/te huur: Te koop
Kenmerken: villa
Titel: Luxe vier slaapkamer villa met verwarmd zwembad gelegen in Albufeira.
Jaar: 0
Adres:
Plaats: Albufeira
Subregio: Algarve
Regio: Faro
Land: Portugal
Postcode:
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Garage: Aanwezig.
Grond oppervlakte: 1104
Prijs: 575,000Euro
Contact Informatie
Naam: Petra Hulsmann
E-mail: Contacteer verkoper
Url:
Verkoper: Meer inlichtingen
Telefoon: 0318-614840
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Plaats: Ede
Klik hier om het complete aanbod te bekijken van deze adverteerder

Verstuur naar vriend Bereken uw afbetalingsbedrag
Print dit Routeplanner
Opties:
Beschrijving:
        


Luxe vier slaapkamer, drie badkamer villa met verwarmd zwembad, gelegen in de schitterende villawijk ‘Club Afbufeira’ op ongeveer 1 km afstand van het strand en de oude stad Albufeira en temidden van oude bomen in een mooi glooiend en natuurlijk landschap. De villawijk is in alle rust gelegen en toch vlakbij het gezellige oude vissersdorp, het strand, het grote winkelcomplex en de grote wegen naar, onder andere, het vliegveld.



De villa is hoog gelegen op een vlak perceel van circa 1.104 m² met een bebouwd oppervlak van circa 205 m² (incl. overdekt terras) en een ver vrij uitzicht over de omgeving.

 

Indeling: entree / hal met gastenbadkamer en toegang tot een slaapkamer, bijkeuken (ook vanaf buiten te bereiken), moderne keuken v.v. diverse inbouwapparatuur en een natuurstenen aanrechtblad en toegang tot de ronde sfeervolle eetkamer (tevens te bereiken vanuit de woonkamer). Verder een ruime lichte woonkamer v.v. inbouwhaard met natuurstenen schouw, een grote schuifpui naar het royale overdekte terras en toegang tot een tweede halletje met aansluitend drie slaapkamers en twee badkamers (waarvan 1 en-suite). De slaapkamers zijn allen v.v. ingebouwde kastenwand en toegang tot een terras.

 

Tevens is de villa o.a. voorzien van een verwarmd overflow zwembad, een zeer ruim dakterras (te bereiken vanaf buiten), prachtig aangelegde tuin met automatisch irrigatiesysteem, Bbq, aangelegde oprijlaan naar de garage, dubbel glas, muggenhorren, vloerverwarming, airco-units (verwarmen/verkoelen), alarmsysteem en natuurstenen (Moleanos) raam- en deuromlijstingen!

 

Verder kunt u als bewoner van de villa gebruik maken van 2 mooie gemeenschappelijke zwembaden, de daarbij behorende terrassen, het restaurant en de nabij gelegen tennisbanen, de receptie en het pendelbusje naar het centrum / strand. Club Albufeira is vooral uniek vanwege haar ligging, rustig en in korte nabijheid van alle gemakken en voorzieningen en daarom uitermate geschikt voor zowel permanente bewoning, als tijdelijke bewoning. De woning wordt inclusief inventaris aangeboden! Vraagprijs is € 575.000,- Offshore. Ref.: Part.Kw.Ca

Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen geen aanspraken worden ontleend. Voor meer woningaanbod kunt u terecht op onze website: www.hulsmann.nl.

« Previous « Terug Next »