Homepage


    Welkom op deze internationale immo marktplaats!
 
Hier komen alle verkopers, verhuurders,  kopers en huurders van huizen of andere immobilien in heel de wereld samen. Immo-world is geen makelaar. Dat betekent dat koper en verkoper (huurder en verhuurder) rechtstreeks in contact gebracht worden, zonder dat Immo-world daar tussenkomt. Tenzij u dat vraagt en dat laat weten. De verkopers en verhuurders op deze immo site kunnen echter wel zowel privťpersonen als immo makelaars zijn. Tussen het immobiliŽn aanbod van Immo-world zijn zowel woonhuizen als vakantiehuizen, gronden, chalets en alle aanverwante immo. U vindt er huizen te koop in Frankrijk, Nederland, BelgiŽ, Spanje, Turkije, Portugal, Hongarije, Bulgarije... noord, oost, zuid, west... of waar ook ter wereld. 
 
 
Hebt u een huis te koop in binnen- of buitenland of een woning te huur?
 
U kan eenvoudig een advertentie plaatsen via de menuknop links bovenaan Verkoop uw eigendom snel en eenvoudig. U kan uw immobiliŽn volgens de door u gewenste basisformules adverteren. Maar u kan ook een offerte laten maken, indien u specifieke wensen hebt. Volg de wizard, het is eenvoudig. De kandidaat kopers/huurders komen rechtstreeks met u in contact. Er is geen tussenkomst van een makelaar, tenzij dat u wenst en dat laat weten.
 
Waarom adverteren op Immo-world?
  1. omdat er alleen immo aangeboden wordt en de bezoekers gericht kunnen zoeken!
  2. omdat Immo-world er alles aan doet om uw huizen gevonden te laten worden via zoekmachine en reclamecampagnes rond deze immo site!
  3. omdat de prijzen vergeleken met krantenadvertenties veel goedkoper zijn en het aanbod veel langer kan aangeboden worden voor dezelfde prijs!
  4. omdat uw aanbod met mooie foto's kan aangevuld worden zonder meerprijs (tijdelijk gratis)!
  5. uiteraard kan uw immo aanbod wereldwijd gevonden worden!
  6. u kan zelf uw immo advertenties beheren, aanpassen, opvolgen!
  7. enz....
Kortom redenen genoeg om uw immobilien hier ook te adverteren.
 
Wat kost adverteren op immo-world?
  1. Makelaars en vakantieverhuurders betalen slechts Ä 40 excl. BTW (Ä 48,40 incl. BTW) voor een pakket van 20 vrij te beheren advertenties met telkens 5 foto's en dat per 3 maanden.
  2. Partikulieren betalen Ä 25 incl. BTW per advertentie voor 6 maanden
 
Bekijk even deze immo site. Alles is mooi gerangschikt: u kan zoeken op " huis te koop", op "huis te huur", op soort vastgoed, op land, op prijs...enz. U vindt er huizen te koop in Frankrijk, Spanje, Portugal, Turkije, Nederland, BelgiŽ of waar ook ter wereld. Of misschien zoekt u wel naar een Franse makelaar of een Nederlandse makelaar in Spanje. Hebt u enkele huizen uitgekozen? Neem dan gerust contact op met de verkoper. Zijn gegevens staan telkens bij de geadverteerde immo objecten.
Geniet maar van de wereld en zijn schitterende plaatsen! En vergeet niet uw vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van uw vondsten, breng hen op de hoogte van deze site!